Přihlášení | Registrace
HappyHair · Magazin · SERIÁL: Nejlepší beauty tipy a triky u vás doma č. 4
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace

SERIÁL: Nejlepší beauty tipy a triky u vás doma č. 4

Za krásnými vlasy, pletí nebo make-upem nemusíte nevyhnutelně cestovat do drahých salonů. Dnes vám přinášíme několik tipů a triků používaných špičkovými kadeřníky či vizážisty, s jejichž pomocí dosáhnete profesionální výsledky, a to s vynaložením minimální námahy.

Ochrana vlasů

O ochraně pokožky v létě se hovoří hodně, často však zapomínáme na naše vlasy. I ty je potřebné při pobytu na slunci vždy chránit. Nejlepšími pomocníky jsou klobouk, popřípadě šátek. Nesmíme však zapomínat ani na vlasovou kosmetiku, která obsahuje ochranu proti slunci. Sluneční paprsky narušují molekulární strukturu vlasů, která však není obnovitelná ve stejné míře jako kůže – v průběhu pár týdnů. Dlouhým vlasům může totiž trvat jejich obnova i léta.

Přirozený vzhled opálení

Při nanášení samoopalovacího krému na obličej se může stát, že se jím zaplní vaše póry a výsledkem toho je nepřirozený a umělý vzhled. Abyste tomu zabránili, potřete vᚠobličej před aplikací samoopalovacího krému ledem. Ten vaše póry uzavře a zaručí přirozený výsledek.

Jak nanášet krémovou tvářenku

Krémová tvářenka je na léto výborná – dodá vám totiž svěží a romantický vzhled. Nikdy ji však nenanášejte přímo pod lícní kosti. Použijte raději konečky prstů a naneste ji nad lícní kosti a rozetřete ji souběžně s vlasovou linií.



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Jméno   


Komentáře (0)
Celebrity look ještě není okomentován. Přidejte svůj koment jako první...

TOPlist

Copyright Š 2008 - 2024, Eureco s.r.o.
Virtuální kadeřník HappyHair - účesy a vlasy Vlož svou fotku a objev účes, který ti bude slušet nejvíce! Tisíce účesů, účesy celebrit, módní střihy, svatební, společenské, emo, účesy 2024, účesy na ples - účesy přes počítač. Tisíce střihů a desítky stylů a barev pro všechny typy vlasů!. happyhair.sk