Přihlášení | Registrace
HappyHair · Magazin · A od této chvíle už pouze ten správný make-up!
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace

A od této chvíle už pouze ten správný make-up!

Stalo se to už určitě každé z nás. Koupili jste si rtěnku, která vám po aplikaci před vaším zrcadlem vlastně jaksi nesluší, přestože vás její úžasná barva v obchodě přímo okouzlila. Anebo jste se nechali svést přesvědčivou reklamou v časopisu, že „tento“ tekutý make-up vám v žádném případě nesmí chybět! Často však skončíte s prázdnou peněženkou a s make-upovými výrobky, které už možná ani neuvidí světlo světa, jak velké množství jich máte. Takže, dámy, myslíte si, že takováto hromada přípravků ve vaší kosmetické taštičce bude pro vás znamenat vždy úspěch?

Sedm divů kosmetické taštičky:

1. Tekutý make-up

– Vsaďte na kvalitu – vždyť je to přece vaše „druhá pleť“. Nejlepší bude, když si budete vybírat produkty na vodní bázi, se zvlhčujícím efektem, přičemž vaše pokožka dostane zdravý a definitivně omládlý vzhled.

2. Korektor

– Ujistěte se, zda odstín korektoru bude korespondovat s odstínem vašeho tekutého make-upu.

3. Pudr nebo krém na tváře

– Rozzáří a vdechne barvu anebo dokonce teplo v případě studených typů pleti. Růžové tóny pro nejsvětlejší typ pleti a broskvové odstíny pro tmavší anebo úplně tmavé typy si mohou pohrát také s barvou švestky, případně s červenohnědým nádechem.

4. Univerzální rtěnka

– Zdaleka ne každá barva rtěnky bude slušet každé z nás, ale červenavě-růžové odstíny rozzáří většinu typů pleti. Vsaďte na rtěnku s jemným leskem pro vytvoření svěžího vzhledu.
Pokud budete chtít, aby vaše zuby bělostně zářily ještě více, vybírejte si rtěnky v růžových odstínech s modrými podtóny neboli barvy maliny, popřípadě jsou pro vytvoření tohoto efektu vhodné také „miminkově“ růžové odstíny.

5. Maskáro

– Tento malý zázrak zřejmě ani nemusíme představovat – používá jej každá z nás, která chce zvýraznit a prohloubit svůj pohled.

6. Konturovací tužka na rty

– Na světě žije velmi málo lidí, pokud vůbec někdo takový existuje, kteří mají perfektně symetrické rty. Bezchybně vytvarované rty nedostaly do vínku ani zdánlivě dokonalé celebrity. A právě proto je vynález, jako je konturovací tužka na rty, nepostradatelný. Zkuste použít růžovo-hnědou barvu a „dokreslete“ si váš ideální tvar ještě před aplikací vaší oblíbené rtěnky.

7. Malé trio očních stínů

– Kouřově šedé nalíčení očí se již stalo klasikou – a minipaleta v odstínech barev středně hnědé, tmavě hnědé, popřípadě černé nebo béžové barvy nejenže splní všechny vaše požadavky na ideální nalíčení očí, ale bude slušet každé z nás. Aplikujte světle hnědé stíny na celé oční víčko a poté tmavší odstín do záhybu a vnějšího koutku oka a nejsvětlejší barvu naneste pod obočí a do vnitřního koutku oka.

Autorka: Zuzana Ritchie, Londýn


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Jméno   


Komentáře (1)
mirunushka
8.2.2012

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco s.r.o.
Virtuální kadeřník HappyHair - účesy a vlasy Vlož svou fotku a objev účes, který ti bude slušet nejvíce! Tisíce účesů, účesy celebrit, módní střihy, svatební, společenské, emo, účesy 2024, účesy na ples - účesy přes počítač. Tisíce střihů a desítky stylů a barev pro všechny typy vlasů!. happyhair.sk