Přihlášení | Registrace
HappyHair · Magazin · Penelope Cruz díky synovi znovu objevuje život
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace

Penelope Cruz díky synovi znovu objevuje život

Penelope Cruz získala nový smysl života, když se v lednu 2011 stala matkou. Říká, že teprve mateřství ji ukázalo pravý život. 
 
38letá herečka, které se v manželství s Javierem Bardem narodil syn Leo, lépe pochopila její roli ve filmu Twice Born (Venuto al mondo, 2012) díky tomu, že je sama matkou a více si tak připouštěla osud postavy a její pocity. 
 
Penelope, hrající matku, která navštíví se svým 16letým synem Sarajevo, aby napravila jejich pošramocený vztah, řekla o této roli španělským novinám La Razon: „Připojila jsem se k tomuto projektu v době, kdy jsem ještě neměla vlastní dítě, ale chápala jsem postavu. Ačkoli je pravdou, že máte-li s postavou více společného, lépe ji pochopíte. Po narození syna jsem pochopila, co tuto ženu vede a za co bojuje. 
 
Stát se matkou vám ukáže pravý rozměr života, ukáže vám nový vztah k přírodě a to vám dám  možnost prožít znovu i své dětství. 
 
Nejtěžší scéna, kterou jsem kdy točila, byla právě v tomto filmu. Byla to ta, kdy si matka myslí, že o své dítě přijde. Byla jsem zděšena. Noc předtím, než se točila tato scéna jsem nemohla spát, jen jsem chtěla zmizet.“ 
 
Španělská kráska se také přiznala, že ji netěší, že musí kvůli své kariéře trávit čas v Los Angeles. Preferuje pobyt v Evropě, kam jezdí, kdykoli může. Španělskému časopisu Vanity Fair řekla: „Nikdy jsem se v Los Angeles necítila doma, vždycky jsem cítila, že patřím do Madridu. I když má práce je v LA, můj dům i má rodina jsou v Madridu. L.A. je místo plné dobrých věcí, ale přiznávám, že to není mé oblíbené město. Je tu hodně průmyslu. Neříkám, že je to špatné, ale prostě to není město mých snů. Dávám přednost Madridu, Paříži, New Yorku, Římu či Londýnu.


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Jméno   


Komentáře (0)
Celebrity look ještě není okomentován. Přidejte svůj koment jako první...

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco s.r.o.
Virtuální kadeřník HappyHair - účesy a vlasy Vlož svou fotku a objev účes, který ti bude slušet nejvíce! Tisíce účesů, účesy celebrit, módní střihy, svatební, společenské, emo, účesy 2024, účesy na ples - účesy přes počítač. Tisíce střihů a desítky stylů a barev pro všechny typy vlasů!. happyhair.sk