Přihlášení | Registrace
HappyHair · Magazin · Trendy účesy na podzim a zimu 2014/2015
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace

Trendy účesy na podzim a zimu 2014/2015

Maraton módních přehlídek hlásajících trendy aktuální sezóny je dávno za námi. Prohlídněme si spolu s odstupem času společné momenty spojující vlasové kreace několika světových návrhářů.

 

Uzly

 

Pečlivě elegantní nebo umně neupravené, vysoko posazené, ale i nízké uzly zdobily modelky na všech přehlídkách trendů sezóny podzim/zima 2014/2015.

Náš tip: Úprava ležérního uzlu je úplně jednoduchá. Na kartáč nastříkejte stylingový sprej a učešte si nízký ohon nebo cop a zatočte do uzlu. Pro bohémský vzhled vlasy co nejvíce uvolněte a nechte venku pár pramenů. Čím střapatější, tím lepší!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohony

 

Klasické ohony byly oblíbeným triumfem na všech světových přehlídkách. Ohony této sezóny jsou dokonale upravené s výraznou pěšinkou, nebo naopak ležérní až jakoby neupravené volné. Měly by však být položeny co nejníže a nejlépe v kombinaci s boční pěšinkou umístěnou výrazně nízko.

Náš tip: Každodenní ohon ozvláštníte, pokud jeden z pramenů necháte volný, omotáte ho okolo ohonu a překryjete gumičkou. Retro vzhled získáte, pokud zvlníte ofinu ulíznutou na stranu. Ohonu dodáte objem, pokud na něj nastříkáte stlingový sprej a jemně natupírujete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vlny

 

Nejženštějším účesem podzimu a zimy jsou určitě plážově zvlněné vlny. Nepravidelné vlny opticky zvětšují objem a vzhledu dodávají bezstarostnost až rozmarnost. Jsou vhodné pro ženy, které milují nenáročnou úpravu účesu. Ležérní vlny lehce vytvoříte, pokud si večer před spaním zapletete vlasy do dvou copů.

Náš tip: Noste je s pěšinkou na stranu, budete tak absolutně trendy. Vlny nejsou tabu ani pro účesy s krátkou ofinou. I tu je však potřeba lehce zvlnit a na několika místech oddělit, aby zapadla do ležérního vzhledu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copy

 

Hravé copy zaplavily mola všech týdnů módy. Těmi nejoblíbenějšími se staly v duchu dominujících 90. let francouzské copy. Dívčím způsobem hravé, žensky romantické, sportovní, ale i náročně sofistikované. Étericky působily zejména ty upletené z předních vlasů nebo uprostřed hlavy. Techniku pletení si je třeba tuto sezónu osvojit!

Náš tip: Ozdobte je stuhou nebo šátkem a budete neodolatelné.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponky

 

Na přehlídkách jsme viděli účesy s velkým množstvím sponek nejen v tradiční roli fixování účesu, ale zejména v té dekorativní.

Náš tip: Do této milé vlasové ozdoby se nebojte investovat a opatřete si co nejoriginálnější, nejlépe ručně vyrobenou.

 

Facebook Delicious Delicious Přidat.eu záložku


:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Jméno   


Komentáře (0)
Celebrity look ještě není okomentován. Přidejte svůj koment jako první...

Účesy celebrit k vyzkoušení v HappyHair

všechny účesy celebrit

Účesy a střihy k vyzkoušení v HappyHair

Účesy pro polodlouhé vlasy 2024Účesy pro krátké vlasy 2024Účesy pro dlouhé vlasy 2024Účesy na ples 2024Účesy 2024Účesy 2025Svatební účesy 2024Svatební účesy 2025Společenské účesy 2024Společenské účesy 2025Pánské účesy 2024

Účesy ze salonů

všechny účesy ze salonů

Předtím/potom

zobrazit všechny účesy

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco s.r.o.
Virtuální kadeřník HappyHair - účesy a vlasy Vlož svou fotku a objev účes, který ti bude slušet nejvíce! Tisíce účesů, účesy celebrit, módní střihy, svatební, společenské, emo, účesy 2024, účesy na ples - účesy přes počítač. Tisíce střihů a desítky stylů a barev pro všechny typy vlasů!. happyhair.sk