Přihlášení | Registrace
HappyHair · Magazin · Zmaximalizujte efekt péče o pleť
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Další informace

Zmaximalizujte efekt péče o pleť

Dobré načasování je důležité, a když je řeč o naší pokožce, znalost toho, co a kdy naše pleť potřebuje, pomůže znásobit efekt péče, kterou jí denně věnujeme.

 

RÁNO

 

1. Rozjasni a odstraň otoky

 

Ranní nárůst hladiny stresového hormonu kortizolu způsobuje tvorbu pupínků a pokleslost. Hladinu hormonů vyváží ranní minimasáž tváře jemnou čisticí emulzí a kartáčkem na tvář. Tím se nastartuje cirkulace. Opuchlé oči jsou výsledkem zadržování tekutin způsobeného ranní hladinou adrenalinu. Otoky pod očima zdredukujete vpoklepáním chladicího očního gelu.

 

2. Vyživuj a chraň

 

Pokud nastartujete metabolismus snídaní, budou se i živiny vstřebávat rychleji. Strava bohatá na vitamíny B a C obohatí pokožku zevnitř. Šálek zeleného čaje a hydratační krém plný antioxidantů pomohou vaší pokožce během celého dne čelit znečištění a bojovat s volnými radikály.

 

ODPOLEDNE

 

1. Koriguj a zmatňuj

 

V odpoledních hodinách se cévy stávají viditelnějšími, což způsobuje nežádoucí začervenání. Kvůli produkci kožního mazu se naše tvář začíná příliš lesknout. Použijte proto CC krém, čímž zneutralizujete začervenání, a nadbytečný lesk zamaskujte matnou podkladovou bází nebo make-upem.

 

2. Osvěžuj a hydratuj

 

Časté pití kávy nebo čaje během dne může mít za následek mdle vypadající pokožku. Vraťte jí vlhkost hydratačním sprejem na tvář s obsahem růže nebo levandule a popíjením kokosové vody.

 

VEČER

 

Čisti a napravuj

 

Vaše pokožka je večer po dni plném stresu znečištěná a plná toxinů. Použijte proto pleťovou vodu s antioxidanty, které bojují proti škodlivým vlivům volných radikálů. Nezapomeňte ani na krém proti vráskám. Tím dáte pokožce šanci na obnovu a nápravu.



:) :D =D :O :( *love* :P :| Z_Z B) =)) >:( :S *weep* *nerd* S2 ;) *jawdrop* *sick* :X :* *gentleman*
Jméno   


Komentáře (0)
Celebrity look ještě není okomentován. Přidejte svůj koment jako první...

TOPlist

Copyright © 2008 - 2024, Eureco s.r.o.
Virtuální kadeřník HappyHair - účesy a vlasy Vlož svou fotku a objev účes, který ti bude slušet nejvíce! Tisíce účesů, účesy celebrit, módní střihy, svatební, společenské, emo, účesy 2024, účesy na ples - účesy přes počítač. Tisíce střihů a desítky stylů a barev pro všechny typy vlasů!. happyhair.sk